Paštéta PATIFU hokkaido 100 g
PATIFU paštéta s príchuťou hokkaido je nátierka rastlinného pôvodu vhodná ako pre vegánov, vegetariánov, tak napríklad aj pre celiatikov alebo diabetikov. Je chutnou súčasťou zdravého jedálnička ako náhrada mäsa.
Navyše ide o český výrobok, ktorý neobsahuje glutamáty ani konzervačné látky, a napriek tomu sa vďaka praktickému baleniu hodí na dovolenku, do práce alebo do školy.
PATIFU paštéta sa z 1/4 skladá z tofu, ktoré si spoločnosť Veto sama vyrába a ešte za čerstva pridáva do nátierok. Veto sa výrobe tofu venuje už vyše 20 rokov a používa zásadne certifikovanú a testovanú sóju bez genetickej modifikácie.
Okrem tofu sú v produkte tiež kvalitné zemiaky kvôli hustej štruktúre a tuzemský repkový olej. Ďalej obsahuje tekvicu, smaženú cibuľku a droždie pre jemnú chuť. Produkt je trvanlivý dlhú dobu aj bez chladenia, takže ani pri izbovej teplote sa na ňom nevytvára žiadna vrstva tekutého tuku. PATIFU paštéta sa vyrába v mnohých rôznych variáciách a vy si môžete vybrať podľa chute.
Tipy a recepty na použitie paštéty PATIFU:
nátierka - pečivo natreté touto paštétou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
rýchla tekvicová polievka - osmažíme cibuľku, pridáme paštétu a vodu, všetko rozmiešame, prevaríme a nakoniec len dochutíme soľou, muškátovým orieškom a čiernym korením, podávame s kyslou smotanou posypanou čerstvými bylinkami
dipy - v mixéri môžete paštétu rozmixovať napríklad s jogurtom, karí, cesnakom alebo aj s čerstvými bylinkami a podávať ako dip k pečeným zemiakom či zelenine