alebo nájdi dovolenku:



Kozmetika Avel

Navigácia: KOZMETIKA-AVEL >

PuroBio Rúž na pery - No.14

Značka:

Kategória: Pleť | Dekoratívna kozmetika | Pery

Popis:

Odtiene rúžov: Odtieň No.01 má jemný nude odtieň vhodný na bežný deň. Odtieň No.02 má nude odtieň s jemným marhuľovým nádychom, je vhodný na bežný deň. Odtieň No.03 má ružovo-fialový/fuchsiový odtieň vhodný na deň i večerné líčenie. Odtieň No.04 má malinový odtieň vhodný na deň i večerné líčenie. Odtieň No.05 má tmavočervený, višňový odtieň vhodný na večerné líčenie. Odtieň No.06 má červeno-oranžový odtieň vhodný na denné i večerné líčenie. Odtieň No.07 má červený odtieň vhodný na denné i večerné líčenie. Odtieň No.08 má vínový odtieň s hnedým podtónom vhodný na denné i večerné líčenie. Odtieň No.09 má jemný marhuľový odtieň vhodný na bežný deň. Je o odtieň svetlejší a jemnejší ako odtieň No. 02. Odtieň No.10 má ružovo-fuchsiový odtieň vhodný na deň i večerné líčenie. Je o odtieň svetlejší a jemnejší ako odtieň No. 03. Odtieň No.11 má krásny sýty malinový odtieň, vďaka ktorému budú tvoje pery zvodne šťavnaté. Odtieň No.12 má jemnú farbu vodného melóna vďaka ktorému budú tvoje pery krásne šťavnaté. Odtieň No.13 má metalickú červenú farbu. Vďaka kovovému odlesku budú tvoje pery zvodne šťavnaté a budú pôsobiť plnšie. Odtieň No.14 má krásnu červenú farbu vďaka ktorej budú vaše pery pôsobiť zvodne. Odtieň No.15 má fialovú (mauve) farbu s kovovým odleskom. Vďaka jemným trblietkam budú vaše pery zvodne šťavnaté a budú pôsobiť plnšie. Aktívne zložky: Ricínový olej je vbeľmi hustý rastlinný olej, ktorý sa používa od pradávna v starostlivosti o vlasy, kožu i riasy.  Je podobný keratínu, ktorý je prítomný najmä vo vlasoch a nechtoch. Pravidelným vtieraním vlasy i nechty zosilnejú a naberajú na odolnosti. Aplikovaním na pokožku sa vytvára film, ktorý zamedzuje odparovaniu vody z kože, čo napríklad pomáha predísť suchým perám. Ricínový olej sa používa v domácej starostlivosti aj na spevnenie rias. Sľudy (mica) tvoria skupinu minerálov a bežne sa vyskytujú v prírode ako malé kryštály. Slovo "sľuda" (mica) znamená "žiariť", kvôli výraznému jasu týchto minerálov. Sľuda má pozitívny vplyv na reguláciu mazotvorby kože a súčasne má upokojujúci účinok na pleť. Pre jej výnimočný jas sa bežne používa v kozmetických produktoch pri výrobe očných tieňov, rúžov a make-upu. Certifikáty: organic CCPB, Nickel tested Certifikát CCPB je európsky certifikát s pôvodom v Taliansku, ktorý posudzuje potraviny, textil aj kozmetické výrobky. Certifikát sa udeľuje 2 druhom kozmetických výrobkov, t.j. označenie pre organickú kozmetiku alebo kozmetiku s organickými zložkami. Organická kozmetika musí obsahovať min. 95% organických zložiek a nemôže obsahovať ropné deriváty (parafín), formaldehyd, GMO a syntetické farbivá a vône. Detailné info v angličtine/taliančine nájdete tu. UPOZORNENIE: Prípadný biely povlak na rúži je daný jeho prírodným charakterom, nie je závadou na výrobku.

Cena:
11.90 EUR s DPH
Naspäť